Акаунт и данни

Изтрий акаунта ми

Тази страница съществува, за да можеш да изтриеш акаунта си в BiteStride и данните си, със или без достъп до приложението.

Вариант 1 — От приложението (най-бързо)

Вариант 2 — Без достъп до приложението

Ако не можеш да отвориш приложението или вече си го деинсталирал, пиши ни от имейла, свързан с акаунта ти, на [email protected] с тема "Изтрий акаунт". Ще проверим самоличността ти и ще изтрием акаунта ти в срок до 30 дни.

Какво се изтрива

Когато изтриеш акаунта си, изтриваме безвъзвратно:

Какво запазваме и за колко време

BiteStride не запазва копие на данните ти след изтриване на акаунта. Имай предвид, че доставчиците на плащания работят независимо:

Ако искаш тези доставчици също да изтрият данните за покупките ти, можеш да го поискаш директно от тях.

Активни абонаменти

Изтриването на акаунта ти не отменя автоматично активен платен абонамент. Отмени го отделно от настройките на акаунта си в Google Play или App Store, за да избегнеш бъдещи такси.

Имаш въпроси?

Пиши ни на [email protected] преди да изтриеш акаунта си, ако имаш въпроси — след изтриването не можем да възстановим данните ти.