Λογαριασμός και δεδομένα

Διαγραφή του λογαριασμού μου

Αυτή η σελίδα υπάρχει για να μπορείς να διαγράψεις τον λογαριασμό σου στο BiteStride και τα δεδομένα σου, με ή χωρίς πρόσβαση στην εφαρμογή.

Επιλογή 1 — Από την εφαρμογή (η γρηγορότερη)

Επιλογή 2 — Χωρίς πρόσβαση στην εφαρμογή

Αν δεν μπορείς να ανοίξεις την εφαρμογή ή την έχεις ήδη απεγκαταστήσει, γράψε μας από το email που είναι συνδεδεμένο με τον λογαριασμό σου στο [email protected] με θέμα «Διαγραφή λογαριασμού». Θα επαληθεύσουμε την ταυτότητά σου και θα διαγράψουμε τον λογαριασμό σου εντός 30 ημερών το πολύ.

Τι διαγράφεται

Όταν διαγράψεις τον λογαριασμό σου, διαγράφουμε μόνιμα:

Τι διατηρούμε και για πόσο καιρό

Το BiteStride δεν διατηρεί αντίγραφο των δεδομένων σου μετά τη διαγραφή του λογαριασμού. Λάβε υπόψη ότι οι πάροχοι πληρωμών λειτουργούν ανεξάρτητα:

Αν θέλεις αυτοί οι πάροχοι να διαγράψουν και τα δεδομένα αγορών σου, μπορείς να το ζητήσεις απευθείας από αυτούς.

Ενεργές συνδρομές

Η διαγραφή του λογαριασμού σου δεν ακυρώνει αυτόματα μια ενεργή συνδρομή επί πληρωμή. Ακύρωσέ την ξεχωριστά από τις ρυθμίσεις του λογαριασμού σου Google Play ή App Store για να αποφύγεις μελλοντικές χρεώσεις.

Έχεις απορίες;

Γράψε μας στο [email protected] πριν διαγράψεις τον λογαριασμό σου αν έχεις οποιαδήποτε απορία — μόλις διαγραφεί, δεν μπορούμε να ανακτήσουμε τα δεδομένα σου.