Konto og data

Slett kontoen min

Denne siden finnes slik at du kan slette BiteStride-kontoen din og dataene dine, med eller uten tilgang til appen.

Alternativ 1 — Fra appen (raskest)

Alternativ 2 — Uten tilgang til appen

Hvis du ikke kan åpne appen eller allerede har avinstallert den, skriv til oss fra e-posten som er knyttet til kontoen din på [email protected] med emnet "Slett konto". Vi verifiserer identiteten din og sletter kontoen din innen maksimalt 30 dager.

Hva som slettes

Når du sletter kontoen din, sletter vi permanent:

Hva vi beholder, og hvor lenge

BiteStride beholder ingen kopi av dataene dine etter at kontoen er slettet. Vær oppmerksom på at betalingsleverandører opererer uavhengig:

Hvis du vil at disse leverandørene også sletter kjøpsdataene dine, kan du be dem direkte om det.

Aktive abonnementer

Å slette kontoen din avbryter ikke automatisk et aktivt betalt abonnement. Avbryt det separat fra innstillingene i Google Play- eller App Store-kontoen din for å unngå fremtidige belastninger.

Har du spørsmål?

Skriv til oss på [email protected] før du sletter kontoen din hvis du har spørsmål — når den er slettet, kan vi ikke gjenopprette dataene dine.